Patisserie workshops

Leer in 3 tot 3,5 uur tijd de beginselen van het maken van bonbons, dessert, taarten en andere bijzondere lekkernijen.

De workshops vinden plaats onder begeleiding van patissier Martine Bakkum die haar sporen in het patisserie vak ruimschoots heeft verdiend.

Zij werkte onder andere voor Patisserie Holtkamp (Vijzelgracht Amsterdam) Pulitzer hotel (Prinsengracht, Amsterdam) Golden Tulip hotel (ein Bokek, Israel), diverse banketbakkerijen en bonbonateliers,

Martine wil graag haar kennis, kunde en ervaring ook graag met u delen.

Per avond staat er een specifiek type product op het programma. Zo kunnen workshops gevolgd worden voor het maken van een marsepeinen taart, een etagere vol lente lekkers en speciaal voor de kerst maken we een Trendy walkings dinner sweets.

De patisserie workshops worden gegeven in Heerhugowaard op de Weegbree 15 op diverse data.

De workshops duren ongeveer 3 uur en beginnen om 19.30 uur.
Behalve de workshop Verrassend creatief (marsepeinentaart) deze duurt 3,5 uur en begint om 19.00 uur.

Voor koffie, thee, frisdrank en wat lekkers wordt gezorgd evenals de benodigde ingrediƫnten en het verpakkingsmateriaal.

Per workshop betaalt u 45,- euro per persoon en voor de workshop verrassend creatief (marsepeinentaart) betaalt u 46,- euro.

Daarvoor krijgt u het receptuur en de zelfgemaakte producten mooi verpakt mee naar huis.

Per workshop kunnen minimaal 8 personen en maximaal 10 personen deelnemen. Bij eigen groepjes is dit in overleg aan te passen. Voor eigen groepjes is de datum en de tijd in overleg te bepalen.
De workshop wordt op maat naar de wensen van de klant gemaakt.

Het is ook mogelijk om op locatie diverse patisserie workshops te doen.